Winter in Maria Alm


Maria Alm in de winter, is een dorp welke zo uit een sprookjesboek is gehaald, romantisch verlichte straten, gezellige restaurants, heerlijke winterzon en volop gezelligheid600_79460908_5455473488

Daarnaast is Maria Alm sneeuwzeker. Vanaf half december tot begin april zijn de skipistes geopend. Blijft de natuur achter met de sneeuw, dan zorgen de vele sneeuwkanonnen ervoor dat de pistes bedekt zijn met perfecte sneeuw.

Naast de fantastische ski mogelijkheden (meer dan 150 km aaneengesloten pistes voor zowel beginners als gevorderden) kun je ook heerlijk wandelen over de geruimde wandelpaden, rodelen (sleetje rijden) op de met sneeuw bedekte en s ’avonds verlichte, rodelbanen, langlaufen (meer dan 100 km loipen) of heerlijk met de arrenslee een tochtje maken.

Voor een optimale 600_700-B11_4728natuurbeleving kun je ook heerlijk sneeuwschoen-wandelingen maken of gaan skitouren. Natuurlijk kun je tussendoor of aan het einde van de dag heerlijk culinair genieten van een heerlijke Apfelstrüdel, warme Glühwein, uitstekend Oostenrijks eten of ga je genieten van de gezellige Aprés Ski.